Το Orion Protocol γίνεται ο πρώτος liquidity aggregator για το Cardano blockchain

Cover image

Το Orion Protocol συνεργάστηκε με την IOHK και γίνεται ο πρώτος liquidity aggregator για το Cardano blockchain, ενώ οι δύο τους θα συνεργαστούν για να επιτρέψουν την επεκτασιμότητα και τη βιωσιμότητα στον χώρο του DeFi και των NFTs. Μετά το Cardano συνέχεια έχουν τα Huobi ECO Chain, Binance Smart Chain, Avalanche, and Elrond, και έπεται και συνέχεια.

Τι είναι όμως το Orion Protocol;

Το Orion Protocol είναι μια πύλη η οποία συγκεντρώνει την ρευστότητα πολλών αποκεντρωμένων και μη αποκεντρωμένων αγορών, δημιουργώντας την υποδομή για DEX πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.
Θα δώσει δηλαδή την δυνατότητα να δημιουργηθούν αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια όπως είναι τώρα είναι τα Uniswap, Pancake και 1inch τα οποία όμως δεν θα εξαρτώνται μόνο από ένα πρωτόκολλο (π.χ etherium)

 
Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαζόμαστε με την IOHK για να γίνουμε ο πρώτος liquidity aggregator στο blockchain του Cardano. Θαυμάζουμε και μοιραζόμαστε την προσήλωση τους στη δημιουργία ενός κλιμακούμενου και διαλειτουργικού οικοσυστήματος DeFi και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για την επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος της βιομηχανίας.